Skip to main content

Programul Operațional Capital Uman
Axa prioritară 1: Initiativa locuri de munca pentru tineri
Prioritatea de investiții 8.ii
Obiectiv specific 1.1, 1.2
Titlul proiectului: „Deseneaza-ti viitorul !”
Contract nr. POCU/908/1/3/150834

Eveniment Peretu/ Jud. Teleorman

In data de 17 iunie, 2022, a avut loc Sesiunea de Informare din cadrul proiectului „Deseneaza-ti Viitorul”, cod proiect 150834. Aceasta s-a desfasurat in localitatea Peretu / jud. Teleorman la Scoala Gimnaziala Grigore Dimitri Ghica.

La eveniment au fost prezenti tineri NEETS, carora le multumim pentru prezenta si pentru entuziasmul pe care ni l-au aratat prin dialogul purtat in cadrul evenimentului si nu numai.

Lor li s-au alaturat experti reprezentand partenerii proiectului, autoritati locale, precum si reprezentati ai AJOFM Teleorman.

Multumim inca o data tuturor pentru prezenta la eveniment, dar in special tinerilor care s-au aratat extrem de interesati in urma informatiilor primite in cadrul intalnirii noastre de vineri.

Uram succes tuturor celor care au ales deja sa se inscrie in proiectul demarat de noi si suntem in continuare in asteptarea tuturor tinerilor care doresc sa incerce sa „isi deseneze viitorul” alaturi de noi !

Multumiri speciale, pentru eforturi in sustinerea proiectului nostru, autoritatilor locale, precum si conducerii Scolii Gimnaziale din Peretu.

Valentin Militaru, Expert organizare campanii de informare
Asociatia Building Dreams
Proiect „Deseneaza-ti viitorul!”, ID 150834
e-mail: deseneazativiitorul@gmail.com
www.facebook.com/DeseneazaViitorul

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.